Baba

Ez csoda! Ismét ikreket vár az ikerpár

Egy amerikai családban a világ legtermészetesebb dolgának számít, hogy ikrek jönnek a világra. Ráadásul természetes úton is sikerült ikrekkel teherbe esniük.

Kerri Bunker és Kelli Wall, akik egypetéjű ikrek, tavasszal mintegy két hét különbséggel fognak életet adni másodszor ikreknek. “A történetünk egyedülálló. A testvéremmel különleges kötelék fűz össze minket” – nyilatkozta Kerri Bunker. Kelli Wall pedig annyit fűzött hozzá, hogy leírhatatlan érzés másodszorra is ikreket várni.

//abcnews.go.com
Nagyaz öröm mindkét családban – Forrás: abcnews.go.com

Mindkét nő mesterséges megtermékenyítés után hozta világra első ikreit. Kellinek nagy meglepetésre másodszor sikerült természetes úton teherbe esnie, és amikor ez júniusban kiderült, Kerri is elvégzett egy terhességi tesztet. Az eredmény ugyanaz lett, ő is ikrekkel várandós, holott az orvosok korábban kizártnak tartották, hogy valaha is képes lesz természetes úton teherbe esni.

A két nő között egyetlen különbség azért akad: Kerrinek az ikrek mellett – kilógva a sorból – született egy lánya is két éve.

Olvass még ikerterhességekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top