Baba

A 16 éves lány hónapokon keresztül hazudta a családnak, hogy hármas ikreket vár – elhitték neki

Egy michigani 16 éves lány hónapokon keresztül azt hazudta a családjának és barátainak, hogy terhes, sőt hármas ikreket vár. Még fotókat is készített a gömbölyödő álpocakról.

A 16 éves lány egy amerikai weboldalt használt hazugsága bizonyítására. A lány az oldalon vásárolt különböző “terheskellék”-eket, majd szelfit készített, amit a közösségi portálon is megosztott.

A 16 éves lány azt hazudta a családjának, hogy hármasikrekkel terhes - elhitték neki

Nemhogy a család és a  barátok nem tudtak a lány hazugságáról, a szerelmét is tájékoztatta a jópofaságnak vélt terhességről. A fiú elmondása szerint ennyire fiatalon igencsak megrémült a háromgyermekes apaság lehetőségétől.

A babaváró buli tortája
A babaváró buli tortája

A lány a magzatoknak nevet adott, Iván, Alice és Isabella a szülést megelőző héten a babaváró bulin is “jelen voltak”, melyen a barátok és a család számtalan, több ezer dollár értékű ajándékkal halmozták el az ünnepelt álkismamát.

A
A “terhességhez” szükséges egyik kellék…

A turpisságra akkor derült fény, amikor a “terhes” tinédzser néhány nappal később nemet mondott arra, hogy befeküdjön szülni a kórházba.

A furcsa ügyben a helyi rendőrség nyomozást indított el.

A fakeababy.com oldal mások megviccelésére létrejött lap, ahol számtalan szilikonos kellék, kosztüm szerezhető be. A különböző méretben, néhány dollárért kapható kiegészítőket a hasra rögzítve vagy felvéve egy vékony nőből is azonnal szülés előtti kismama varázsolható. Sőt az oldal még a terhesség különböző szakaszaiban készített ultrahangfotókat is árusít a minél meggyőzőbb hazugság érdekében. A honlap figyelmezteti a felhasználókat, hogy a náluk vásárolható kellékeket tréfára használják, megtéveszteni senkit sem szabad azokkal.
 

További terhes témájú cikk az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top