Baba

Hős! Macskája fogta fel a golyót a kisfiú elől

Hatalmas szerencse a szerencsétlenségben, hogy a cica a kanapén szunyókált, és felfogta a golyót, ami megsebesíthette volna a kisgyereket. És nem is ez volt az egyetlen mázli.

Egy eltévedt lövés hatolt át egy pennsylvaniai családi ház egyik ablakán a minap. A szobában egy hároméves kisfiú aludt. Édesanyja, Angelica Sipe, amint felfogta, hogy mi történt, azonnal a kisgyerekhez rohant, hogy megnézze, nem sérült-e meg. A fiúcskának nem esett semmi baja, még csak fel sem ébredt a lövésre. A következő pillanatban azonban az asszony észrevette hogy a macskájuk, Opie a padlón fekszik, lőtt sebbel.

Macskája fogta fel a lövedéket a kisfiú elől

Angelica rájött, hogy a kisfia életét a kanapén szunyókáló cicájuk mentette meg azzal, hogy testével felfogta a golyót, még ha mindez véletlenül történt is. A nő ezek után mindenképp meg akarta menteni a macska életét, így azonnal állatorvoshoz vitte. A golyó szerencsére nem okozott életveszélyes sérülést, így az orvosok tudtak segíteni Opie-n. Bár a kezelés költségei máris megközelítik az 1000 dollárt, a család nem sajnálja a pénzt, hiszen a hős cicus mindenképp megérdemli, hogy a legjobb ellátást kapja és teljesen felgyógyuljon.  

Forrás: KTLA 5

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top