Baba

Bevásárlókocsiban a bolt előtt hagyta kisbabáját az anya

A bevásárlókocsiban hagyta két hónapos kisbabáját a négygyerekes nő. A kicsit a rendőrök találták meg. Az anyuka otthon vette észre, hogy legkisebb gyermeke a boltban maradt...

A 27 éves, négygyermekes édesanya Cheris Peterson Arizonában él. A minap unokaöccse születésnapjára vásárolt ajándékot, a boltba a négyből három gyermekét vitte magával az anyuka.

Bevásárlókocsiban a boltban hagyta kisbabáját az anya

Vásárlás közben annyi mindenre kellett figyelnie, hogy teljesen elfeledkezett a legkisebb, két hónapos kisfiáról. A babát a bevásárlókocsiba tette, amit a szupermarket bejáratánál hagyott. Már hazaért a két nagyobb gyerekkel, amikor észrevette az orbitális hibát.

Ahogyan könnyek között egy interjúban Cheris elmondta, jó anyának tartja magát, aki borzalmas hibát követett el. A kicsire már a rendőrök vigyáztak a bejárat előtt, amikor az édesanya zokogva visszaért az üzlethez. A rendőrök nem indítottak eljárást a feledékeny nő ellen.

További anya-gyermek témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top