Baba

A tisztába tevés mostantól apának is gyerekjáték!

Minden szülő imádja a kisbabájával együtt töltött perceket, akár etetésről, akár egy játékos délutánról vagy épp az esti altatásról legyen szó. Hiszen ezekkel az örömteli pillanatokkal kezdődik a köztük kialakult és egy életre szóló kapocs megalapozása. A közös tevékenységekhez mostantól a tisztába tevés is hozzátartozhat, hiszen a Pampers Pants bugyipelenkák segítségével még az apukák is könnyen megoldhatják a feladatot!
A tisztába tevés mostantól apának is gyerekjáték!

Az aktív, tipegő korszakukban lévő kisbabáknál bizony kihívást jelenthet a pelenkacsere; hiszen mindegy, hogy mikor kerül rá sor, minden bizonnyal félbeszakítja majd a kisbaba felfedező körútját. A tipegőket lenyűgözi a körülöttük lévő világ, éppen ezért nem szeretik, ha bármi megzavarja őket. Szerencsére megérkezett a Pampers Pants bugyipelenkák új generációja, melynek segítségével a tisztába tevés sokkal egyszerűbbé vált. Az apukák is könnyedén boldogulnak vele, ráadásul egyáltalán nem zavarja meg a játszó kisbabát. Egyszerűen nem lehet elrontani: csak fel kell húzni, és kész. Az apukáknak is gyerekjáték!

A tipegő babák valódi kis örökmozgók. Olyan pelenkára van szükségük, ami alkalmazkodik fokozott mozgásigényükhöz, miközben a megszokott védelmet biztosítja számukra. Ami igazán különlegessé teszi a Pampers Pants bugyipelenkát, az a derekat teljesen körbeölelő puha derékgumírozás, ami a kisbaba minden mozdulatát követi, miközben megakadályozza a szivárgást. Mindemellett rendkívül kényelmes, valamint sokáig szárazon tartja a babák bőrét, ami nagyon fontos az aktív nappalok és a nyugodt éjszakák szempontjából.

A tisztába tevés mostantól apának is gyerekjáték!

Most már az apukák is igazi profik, hiszen a peluscsere hihetetlenül egyszerű lett, és a kis felfedezőt sem zavarja a kalandozásban: a bugyipelenka könnyen cserélhető még egy álldogáló kisbabán is, Mindemellett “apabiztos”: egyszerűen csak fel kell húzni a babára, az eltávolítást pedig feltéphető oldalak könnyítik meg. Képtelenség elhibázni, így aztán semmi nem zavarhatja meg az együtt töltött értékes pillanatokat!

A tisztába tevés mostantól apának is gyerekjáték!

Pampers nyereményjáték!

Oszd meg velünk a kisbabád és az apukája közti örömteli pillanatokat!
Küldj be egy képet az “Apunak is gyerekjáték” nyereményjátékra és nyerd meg a 600 csomag új Pampers Pants bugyipelenka egyikét!

www.apanakisgyerekjatek.babaszoba.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top