Baba

“És én még azt hittem, a kisbabám nem okozhat többé meglepetést”

Szekeres Nóra harmadik gyermeke egy tipegő korszakában lévő aktív és rendkívül kíváncsi kisbaba. Egy anya számára mindig óriási élmény látni, ahogyan kisbabája felfedezi a világot. Fél szemmel viszont mindig figyelnie kell lépteit, hiszen egy babának állandóan mehetnékje van. Nóra most arról mesél, milyen tapasztalatokat szerzett, miközben a kis Alexről gondoskodott, aki már hónapok óta az új generációs Pampers Premium Pants bugyipelenkában indul felfedezni a világot.


Nóra, harmadik gyermeked, a kis Alex épp most lépett tipegő korszakába. Összehasonlítva idősebb testvéreivel, mit tudnál mesélni róla?

Nóra: Immár harmadszorra tapasztalhatom meg anyukaként, hogy a tipegős korszak bizony tele van kihívásokkal. Alex is nagyon mozgékonnyá vált. Mindenre felmászik, ami az útjába kerül. Megállíthatatlan. Épp ezért szeretnék neki mindent megadni, ami elősegíti az egészséges fejlődését.

Ha jól tudom, még mindig szeretsz újdonságokkal kísérletezni, bár már a harmadik gyermekedet neveled. Miért a Pants bugyipelenkát választottad a hagyományos pelenkák helyett?

Nóra: Mindig is úgy gondoltam, hogy a tipegő korszak akkor szép, ha a kisbaba szabadon fedezheti fel a világot. Épp ezért fontos az is, hogy milyen pelenkát hord. A gyermekek állandóan mozgásban vannak, egyszer itt, egyszer ott, így elég nehéz kicserélni a ragasztócsíkos pelenkát. A Pampers Pants bugyipelenka nagyon jó választás, mivel könnyedén feladható, így tökéletes társ a kis felfedezők izgalmas kalandjaiban.

Azt mondtad, a Pants bugyipelenkában a kisbabák könnyedén és szabadon fedezhetik fel a világot. Mesélnél erről egy kicsit?

Nóra: Természetesen… A Pampers Premium Care Pants bugyipelenka nemcsak könnyen cserélhető, de rendkívül kényelmes is, a derekát teljesen körbeölelő derékgumírozásnak
köszönhetően. Lehet szó bármilyen kalandról, a szivárgás ki van zárva. Ami a legfontosabb, hogy tökéletesen szárazon tartja a baba bőrét, ahogy már a többi Pampers pelenkánál is megszokhattuk. Mi a Premium Care Pants bugyipelenkát és a Premium Care ragasztócsíkos pelenkát is használjuk – a bugyipelenkát a nappali aktív órákban, a hagyományosat pedig éjjel. Ez a két pelenka tökéletesen kiegészíti egymást. Bár van néhány olyan barátom, aki csak a Premium Care Pants bugyipelenkát használja, és tökéletesen meg van elégedve az eredménnyel.

Kapható a dm boltokban

Az új Pampers Premium Care Pants bugyipelenka kifejezetten az aktív, tipegő korszakukat élő babáknak készült. 5 csillagos bőrvédelem, könnyen feladható bugyipelenka formában:

• A derekat teljesen körbeölelő derékgumírozás a baba minden mozdulatát követi:
kényelmes, puhán illeszkedő pelenka, amely minimálisra csökkenti a szivárgást.
• Puha anyagok: kifejezetten az érzékeny popsikra tervezve.
• Szárazon tartja a baba bőrét akár 12 órán át, ahogyan azt egy Pampers termektől elvárnánk.
• Bababalzsam: egy cseppnyi balzsam, amely segít megóvni a kisbaba finom bőrét.
• Nedvességjelző: kékre színeződik a nedvesség hatására.

www.pampers.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top