Baba

Amikor a diák kisbabája sírni kezdett, a professzor olyat tett, amin mindenki meglepődött

A Héber Egyetem professzora olyat tett, amire mindenki felfigyelt a világon.

A 67 éves professzor a Héber Egyetemen tartotta éppen a szokásos óráját, amikor az egyik diákjának gyermeke sírni kezdett. Az anyuka nagyon zavarba jött, és megpróbálta elhagyni síró gyermekével az előadót, de a professzor nem engedte. Helyette átvette a gyereket, és a karjában ringatva folytatta tovább az órát.

Amikor a diák babája sírni kezdett a professzor olyat tett, amin mindenki meglepődött

Sydney Engelberg professzor régóta híres arról az egyetemen, hogy lehetővé teszi, járjanak be az óráira az anyák gyermekeikkel, mert így nem maradnak le a tananyaggal, és folytatni tudják a tanulmányaikat. Az egyetemen az is megszokott, hogy az óra alatt az anyukák szoptatják a gyermekeiket, így nem kell választani a tanulás és az anyaság között.

A professzor lánya elmondta, hogy apja nagyon szereti a gyerekeket (Sydney Engelbergnek öt unokája van), és kifejezetten buzdítja a nőket, hogy nyugodtan hozzák a babáikat az óráira, hiszen akkor tud jól haladni az anyuka a tanulnivalóval, ha ott van mellette a gyermeke.

forrás: Panda

Még több emberi tanár az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top