Baba

“Lehetek én is szuperhős, anya?”

Minden gyerek szeretne egyszer legalább szuperhős lenni. Talán a kisfiúk egy hangyányit jobban vágynak erre, de azért a kislányok is kipróbálnák.

Ha itthon is lehetne kapni a Lovelane Designs ruháit, akkor ezt a szuperhő-élményt könnyen meg is adhatnánk a kicsinyeinknek. Addig pedig inkább csak örülünk neki, hogy vannak ilyen anyukák, mint Lane Huerta, aki a gyereke kedvéért kezdte el gyártani hatalmas fantáziával a képzeletbeli szuperhősök ruháit. Nem a képregényekből ismert hősöket reprodukálja a ruhákon, hanem sajátokat talált ki, hogy tényleg különlegesnek érezhessék magukat bennük a gyerekek.

A palástok, sapkák és más szuperhős-kiegészítők ötlete a tervező hároméves lányától ered, aki az apukája kezében rengeteget repked, újra és újra követelve a szuperhős-élményt. Apa keze fáradhatatlanul repteti is kislányát, anya pedig ehhez illő ruhákat tervez neki. Ha tudnék varrni, gyorsan le is utánoznám mindet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top