Baba

Kétszer is egy napon szült Katalin hercegnővel

1 az 1 880 000-hez volt rá az esély, hogy ez megtörténjen. És megtörtént.

A Birminghamben élő Monika Tano 2013. július 22-én hozta világra második gyermekét, Lilianát. Ugyanazon a napon, amikor Katalin hercegnő életet adott György hercegnek.

A lengyel származású Monikánál múlt szombat éjjel, az otthonában indult meg a szülés és a nappali padlóján fekve született meg a harmadik gyermeke, Aurelia. A mentők néhány perccel később érkeztek meg, és kórházba szállították az anyát és az újszülöttet.

Kétszer is egy napon szült Katalin hercegnővel

Az asszony már a kórteremből büszkén küldözgette az ismerőseinek a fotókat Aureliáról, amikor reggel 7 óra tájban egyre többektől kapott üzenetet, melyben nem csupán a csöppség érkezéséhez gratuláltak neki, de megírták, hogy Katalin hercegnő is vajúdik. Monika az okostelefonján követte a híradásokat, és alig akarta elhinni, hogy ismét egy napon szült Katalinnal.

“Amikor teherbe estem, többen viccelődtek, hogy ez megtörténhet, de megfeledkeztem róla. Ez biztosan olyan sztori lesz, amit a lányaim elmesélnek majd a barátaiknak, ha nagyok lesznek” – mondta Monika.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top