Baba

Átaludta a kisfiú, hogy elrabolták

Ennek a kisfiúnak igencsak jó az alvókája!

A nyolcéves Brock Guzman még aludt, amikor az édesapja hajnali háromnegyed öt körül betette őt a házuk előtt parkoló autójuk hátsó ülésére. Beindította a motort, majd visszament néhány holmiért és idősebb fiáért a házba. Ő negyven mérföldre jár iskolába, ezért kellett ennyire korán indulniuk.

Amikor az apa kilépett a házukból, döbbenten látta, hogy az autó a fiával együtt eltűnt, és csak egy idegen bicikli fekszik az aszfalton. A férfi azonnal a család másik autójába pattant és a kisfia keresésére indult, míg a felesége kétségbeesetten hívta a rendőrséget.

Átaludta a kisfiú, hogy elrabolták

Az autót alig négy órával később, a közelben leparkolva találta meg a rendőrség. A tolvaj felszívódott, a kisfiú pedig továbbra is békésen aludt a hátsó ülésen.

Brock utólag elmesélte, hogy amikor felébredt, és a tolvaj észrevette, hogy a járműben van, rögtön félreállt az autóval, kiszállt és elszaladt. Ő maga pedig visszafeküdt aludni.

A család nagyon megkönnyebbült, hogy sértetlenül visszakapták Brockot. A rendőrség szerint a tolvaj az autó eltulajdonításakor nem vette észre a hátsó ülésen alvó kisfiút, vagyis nem a gyereket akarta elrabolni, hanem csak a járművet.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top