Baba

Ő a világ legfiatalabb DJ-je – videó

Még pelenkát hord, de már pörgeti a lemezeket.

A most kétéves, dél-afrikai Oratilwe Hlongwane édesapja a fiúcska születése előtt vásárolt egy táblagépet, amire oktató-fejlesztő játékokat töltött le a gyereknek, míg saját magának DJ-applikációkat. A csöppség egyéves volt, amikor a DJ-alkalmazással kezdett ismerkedni, később pedig egy valódi DJ-pulton is bemutatta azt, amit az applikációban megtanult.

Ő a világ legfiatalabb DJ-je

A kissrác ugyan még pelenkát hord és a szavakat tanulja, viszont máris tömegek előtt lép fel DJ AJ művésznéven, igaz, egyelőre kizárólag a nappali órákban, és csak olyan helyeken, ahol gyerekek egyébként is megfordulnak, így például egy bevásárlóközpontban.

Bár máris sokan rajonganak a bűbájos kis lemezlovasért, azért rengeteg kritikusa is akad. A családját azzal vádolják, hogy a pénzkereset érdekében visszaélnek a gyerek képességeivel. A szülők azonban leszögezték, hogy nem kényszerítik a gyereket semmire, azt pedig semmi esetre sem engedik, hogy például éjszakai szórakozóhelyeken, partikon zenéljen.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top