Baba

Supermannek öltözve segíti a hajléktalanokat a 8 éves fiú

Kezdeményezését Super Ewannek nevezték el.

Super Ewan talán nem ugrál és röpköd magas épületek között, de amit ez a 8 éves michigani fiú tesz, mégis egészen egyedülálló és elképesztő.

Havonta kétszer Ewan és szülei ételt és ruhát osztanak a detroiti hajléktalanoknak. És hogy miért teszi ezt egy 8 éves fiú? Válasza egyszerű: “mert igazán boldognak érzem magam tőle”. Ewan számtalan embert lát naponta az utcán, akiknek segíteni szeretne, mert sajnálja őket. És miért húz ehhez superman jelmezt? “Mert nagyon vicces” – mondja a 8 éves fiú, aki a legtöbb szuperhőshöz hasonlóan rendkívül szerényen nyilatkozik.

Supermannek öltözve segíti a hajléktalanokat a 8 éves fiú

Édesanyja elmondása szerint havonta úgy 80 és 125 embernek segítenek az utcákon bárhol. Számára is meglepő módon fia különleges érzékenységet tanúsít a hajléktalanok iránt, innen ered az ötlet. A fiú tavaly májusban azzal állt elő, ha tinédzser lesz, Superman jelmezben segít majd az utcákon élőknek. Szülei támogatták javaslatát azzal, hogy nem kell addig várnia, kezdjenek segíteni már most. Júliusban nekifogtak nonprofit programjuknak, melyet stílusosan Super Ewannek neveztek el. Ételt, ruhát osztanak a hajléktalanoknak a maguk költségére.

Forrás: People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top