Egymás szemében cikkek

Naponta legalább harmincszor támadtak anyjukra

11 éves fia és 9 éves lánya ollóval támadt az anyjára, máskor fojtogatták őt.

Bár anya és gyermekei között eltéphetetlen a kötelék, a 47 éves Pauline-nak erről évekig más véleménye volt. Gyermekei ellene fordultak, és hosszú ideig fogolyként tartották őt a saját otthonában. A gyermekeit egyedül nevelő nőt 11 éves fia és 9 éves lánya naponta akár több mint harmincszor is megverte, támadásaik elől a fürdőszobába menekült.

Paulin fiával és az ikrekkel - mára rendeződött a viszony
Pauline a fiával és az ikrekkel – mára rendeződött a kapcsolat

A 11 éves Spencer 4 éves kora óta előszeretettel pocskondiázta és bántalmazta anyját, egy alkalommal ollóval is hasba szúrta.

A három gyerek közül a 9 éves Sapphire ikertestvére, Jorja az egyetlen, aki nem vett részt a bántalmazásban, inkább a szobájában maradt, amikor a verések elkezdődtek. A gyerekek, amint hazaértek az iskolából, többnyire már az ajtóban nekiestek anyjuknak. Arra is volt már példa, hogy Spencer hátulról támadt a nőre, amikor az épp egy széken ült.

A verésekben Jorja sosem vett részt
A verésekben Jorja sosem vett részt

A fiú viselkedése javult, amióta ADHD-val diagnosztizálták és kezelik, a lány agressziója ugyanakkor tovább romlott. Lánya bármilyen kérdésére, ha Pauline nemmel válaszolt, az azonnal üvöltve támadt rá. Azt is erősen meg kellett válogatnia, mit és hogyan válaszol, de még a mozdulataira is figyelnie kellett, ha el akarta kerülni a gyerek kirohanását.

Amióta Pauline a külvilág elé tárta problémáját, gyermekei viselkedése drámaian megváltozott. Tudja kezelni agressziójukat és szabályokat is felállított, amelyekhez mindenkor tartaniuk kell magukat.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top