Baba

Kitiltották a kislányt az apa-lánya bálról

Apa hiányában...

A 8 éves, amerikai Meghan iskolájában február 6-án apa-lánya bál lesz, ám a kislány nem vehet részt az eseményen, mégpedig azért, mert az apja elhagyta őt és édesanyját. Bár az anyja, Shawna szívesen elkísérte volna, az iskola ezt nem engedélyezi. Az egyetlen lehetőség, hogy Meghan ott lehessen a bálon, az lenne, ha találnának egy férfi ismerőst, aki hajlandó helyettesíteni az apját, ám a kislány ezt nem szeretné.

Az iskola arra hivatkozik, hogy rontaná az esemény hitelességét, ha anyák is részt vehetnének rajta. Hová is jutna úgy a világ?!

Kitiltották a kislányt az apa-lánya táncról

Egy helyi közösségi szervezet azonban tudomást szerzett az egyedülálló anyuka és kislánya esetéről és úgy döntöttek, egy saját bált szerveznek Meghannek. Az eseményre persze nem csak ők lesznek hivatalosak, hanem az iskolatársai is, egy-egy felnőtt kíséretében, aki lehet anya, apa vagy bárki olyan, akire felnéznek és szeretnék, ha ott lenne velük.

Forrás: whas11.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top