Baba

5 órára magára hagyta az autóban kétéves gyerekét az apa

Már ha az ilyet egyáltalán apának lehet nevezni...

A rendőrök szabadítottak ki egy kétéves gyereket egy autóból az amerikai Spokane városában. A csöppség előzőleg 5 órát töltött fagypont körüli hőmérsékleten a járműbe zárva, ahol az apja hagyta magára.

Az apa, Charles Fife besétált egy benzinkúti boltba. A biztonsági kamerák felvételeinek tanúsága szerint a férfi mintegy fél órát töltött az üzletben bolyongva, majd az eladóhoz fordult, hogy segítséget kérjen. Állítása szerint elfelejtette, hogy hol parkolta le az autóját. Fife nem akarta hívni a rendőrséget, mondván, hogy a fia “kemény, és el tudja viselni” a vele történteket.

Charles Fife
Charles Fife

Miután a férfi elhagyta a boltot, az eladó azonnal értesítette a rendőröket, akik nagyjából egy mérföldre a benzinkúttól megtalálták a férfi autóját a gyerekkel, aki mindössze egy pólót és egy nadrágot viselt. Szerencsére még éppen idejében érkezett a segítség.

Az apának a gyermek elhagyása miatt kell felelnie, de nem ez az első tétel a bűnlajstromán, ugyanis 12 további rendőrségi ügye is van.

Forrás: usatuday.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top