Baba

Amikor 1 perc is számít: csecsemő-újraélesztési tanfolyamok országszerte

Ha a bébiőr besípol, fejvesztve rohanunk a kiságyhoz. Szerencsére legtöbbször téves a riasztás, de van, hogy egy-két percen múlhat a baba jövője.

Bár a legtöbb család, ha teheti, beszerez egy légzésfigyelőt, azért nem árt tudni, hogy a légzésfigyelő önmagában nem tesz semmit azon kívül, hogy jelez. Abban a kritikus egy-két percben egy jó döntésnek és egy sikeresen elvégzett tanfolyamnak köszönheti a babánk az életét. Senkit nem szeretnénk riogatni, a bölcsőhalál ugyanis sokkal ritkább, mint amennyit beszélünk róla, de nem árt minden váratlan helyzetre felkészülni.

Bár mindegyik légzésfigyelőhöz tartozik egy vaskos tájékoztató, amelyben részletesen leírják, hogy mi a baba újraélesztésének helyes módja, aki csak olvasta, de nem gyakorolta, nem igazán tud vele mit kezdeni. Pesten viszonylag könnyen lehet újraélesztési tanfolyamokat találni, ezért most a Tudatos vásárlónak köszönhetően a vidéki szülőknek szeretnénk segíteni.

Amikor 1 perc is számít: csecsemő-újraélesztési tanfolyamok országszerte

 A részletes listáért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top