Baba

Nézd meg az első képeket Vladimir Klicsko tündéri kislányáról – galéria

Nem kellett sokáig várni az első karácsonyi cukiságbombára. Az ünnep alkalmából Vladimir Klicsko és Hayden Panettiere szuperaranyos családi fotókkal lepték meg rajongóikat.

Két héttel lányuk, Kaya Evdokia megszületése után mutatta be a világnak a gyermeket az ökölvívó Vladimir Klicsko és a színésznő Hayden Panettiere. A sztárpár a People magazinnak adott exkluzív interjút, és mesélt arról, hogyan változtatta meg az életüket a kislány érkezése. “Örülök, ha a kezembe tudom venni a kicsit, az apja folyton körülötte van, és mindig ő karja felemelni, teljesen odavan érte” – mondta nevetve a riportereknek a fiatal anyuka, aki a képek tanúsága szerint már kezdi visszanyerni törékeny alakját és sugárzik a boldogságtól.

A riporterek természetesen arra is kíváncsiak voltak, mikor házasodik össze a pár. “Most nincs időnk ezzel foglalkozni, Kaya minden percünket leköti. Ráadásul most, hogy itt van, szeretném, ha majd részese lenne a ceremóniának, esetleg koszorúslányként, de minimum végéig tudjon már mászni az oltárig” – számolt be hosszú távú terveikről a színésznő.

Galériánkra kattintva megnézheted az első családi fotókat Kayáról.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top