Baba

Flakonkori – a kisbabák kedvenc játékai

A babáknak az egész világ egy nagy kalandpark, a mi egyszerű használati tárgyainknál pedig kevés jobb játék van a földön...

Szerencsére nem esetünk abba a hibába, hogy Pircsi születése előtt túl sok játékot vettünk volna, úgy voltunk vele, hogy játékokat úgyis kapunk majd, ha pedig nem, akkor majd mindig a korának megfelelő csörgő-forgó kacatokat szerezzük be. Mostanra már tiszta, hogy a világ legizgibb dolgai mind nap mint nap a szemünk előtt hevernek.

1. Egy zacskó szivacs

Hogy miért jó? A szivacs zacskója nagyon jól csörög, jobban, mint a méregdrága csörgők. A súlya nem nehéz, egy 4-5 hónapos baba (aki már stabilan fog) is szívesen elszórakozik vele. Ráadásul puha is, rágni sem utolsó élmény.

Kupakok savanyúságos vödörben - a kisbabák kedvenc játékai

2. Rizzsel töltött flakon

Nagyon szuperul csörög, ráadásul olyan jó nézni a rizsszemeket. Hát kell ennél több?

3. Kupakok savanyúságos vödörben

Te jó ég, hogy azoknak milyen szép a hangjuk, amikor a parkettára esnek. Szerencsére van belőlük legalább ezercsillió, és még az ízük is jó. Nagyon fontos, hogy savanyúságos vödörben legyenek, ugyanis abból pont jól ki lehet pakolni, és a fülénél fogva elegánsan hordozható.

Kupakok savanyúságos vödörben - a kisbabák kedvenc játékai

4. Flakonok

Korcsolyáztál már flakonon? Na akkor igazán még nem is éltél. Egy kéz a flakonon, másik a földön és már mehet is a csúszás.

Kupakok savanyúságos vödörben - a kisbabák kedvenc játékai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top