Baba

Asztalkendővel kellett eltakarnia magát a szoptatós anyának az étteremben

Nagyon megalázónak érezte a helyzetet.

Egy brit nő, Lou Burns délutáni teára érkezett az ötcsillagos londoni Mayfair szálloda éttermébe, az édesanyjával, a testvérével és  12 hetes kislányával, Isadorával. Az ünnepek előtt minden évben beültek ide teázni, ám valószínűleg az idei volt az utolsó alkalom.

Amikor ugyanis Lou szoptatni kezdte a kisbabát az étteremben, a pincér egy hatalmas asztalkendőt hozott neki, hogy azzal takarja el magát, mivel a látvány zavarhatja a többi vendéget. Az asszony dühös lett, és hívatta az étterem vezetőjét, aki azonban megerősítette, hogy náluk bizony ez a szabály vonatkozik a szoptatós anyákra. De a babát zavarta, hogy le van terítve, és nem tudott rendesen enni, így aztán a személyzet megengedte a nőnek, hogy levegye róla az asztalkendőt. Végül pedig elnézést kértek tőle, és a számla végösszegéből is kedvezményt kapott.

Asztalterítővel takarták le a szoptatós anyát az étteremben

Lou a szoptatásról fotókat is közzétett a Twitter-oldalán, melyeken mosolyog ugyan, ám utóbb elmondta: úgy érezte, hogy megalázták, emiatt sírva is fakadt. Hiába a bocsánatkérés, a nő még mindig nagyon fel van háborodva a történteken. Úgy döntött, többé nem teszi be a lábát az elegáns étterembe.

A fotókhoz időközben rengeteg hozzászólás érkezett, döntő többségük támogatásáról biztosítja az anyát.

Az étterem szóvivője a Daily Mailnek úgy nyilatkozott: szomorúan látják, hogy az eset ekkora vihart kavart, és természetesen támogatják a szoptatást, csupán csak annyit kérnek az anyáktól, hogy a többi vendégre való tekintettel tegyék diszkréten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top