Baba

Hagyta meghalni újszülött babáját egy inárcsi nő

A kertben ásta el a halott csecsemőt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Györgyné 40 éves inárcsi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves nő 2013. január 31-én a délutáni órákban inárcsi otthonának fűtetlen fürdőszobájában megszülte gyermekét, majd az élve született csecsemőt nem látta el, és magára hagyta. Ennek következtében az újszülött elhunyt. A holttestet a gyanúsított a ház kertjében ásta el.  

Az újszülött holttestét a Pest megyei rendőrök 2013 júliusában találták meg, és ásták ki. A szükséges nyomozati cselekmények elvégzését követően a nyomozók 2013. augusztus 15-én gyanúsítottként hallgatták ki P. Györgynét. Az ellene folytatott büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top