Baba

Fiatal lányt vert meg egy kisgyerekes anya

Felbőszült, amiért a lány rá mert szólni.

A 20 éves Bree Hajek-Richardson a kaliforniai Colma városának egyik áruházában nézelődött, amikor egy másik vásárló kisgyermeke hangosan hisztériázni kezdett. Bree állítása szerint udvariasan megkérte az anyukát, hogy egy kicsit próbálja meg lecsillapítani a gyereket. Az anya erre felhúzta magát és emelt hangon közölte Breevel, hogy ne mondja meg a gyerekének, hogy mit csináljon. A hangos szóváltás nagyjából két percig tartott, majd azzal ért véget, hogy Bree elküldte a pokolba az asszonyt.

A lány azt hitte, a dolog ennyiben maradt, ám odakinn, az áruház előtt ismét összefutott az anyával, aki dühösen támadt rá, behúzott neki egyet, majd tovább ütötte, végül leteperte. Az asszony ezután elmenekült a helyszínről.

Breenek vérzett a szája, az egyik foga meglazult, ezen felül néhány horzsolást szenvedett. A sürgősségi osztályon ellátták és látleletet vettek a sérüléseiről, majd bejelentést tett a rendőrségen. A verekedő anyukát egyelőre még keresik.

Forrás: ktvu.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top