Baba

Szülő-gyerek kapcsolat: kemény bolygóállások

Nagyon gyakori a Skorpió-Oroszlán páros, mind szülő-gyerek, mind párkapcsolatban. Dolguk van egymással. Két kemény fejű versenyző mérkőzik meg, vagy alkot kikezdhetetlen véd- és dacszövetséget. Rajtunk múlik, hogy melyik lesz!

A bolygóállás-kalkulátor megmutatja, hogy van-e Skorpió vagy Oroszlán köztetek, akár az aszcendensetekre nézve is. Kattints, add meg az adataidat.

Ha a szülő az Oroszlán (aszcendensű) és a gyermek a Skorpió

A szülő a nulladik napon már tapasztalja, hogy 1.) nem lesz könnyű dolga 2.) nagyon súlyos ez a gyerek. Súlyos, nem kilóra, hanem karakterre: tudja, hogy mit akar, és el is éri, bármi áron. Jó, ha a dackorszakra kialakul az együttműködés, különben három dackorszakos lesz a családban: a szülők is beállnak ebbe a sorba. Az Oroszlán szülő szeretne uralkodni a csemetéje fölött, de azt éli meg, hogy semmilyen módon nem tud, visszautasítják. Egy módon mégiscsak sikerülhet: ha feltétel nélkül elfogad és szeret. Más trükkök fordítva sülnek el, és garantálta a 24 órás frusztrációs tréning, na meg az elhidegülés. Ez a gyereket békén kell hagyni, majd szól, hogy mire van szüksége: minél kevesebb utasítás, minél több elfogadás és biztatás. Ha így mennek a dolgok, akkor a gyerek nem azt érzi, hogy nevelni és megváltoztatni akarják, ami ellen elemi erővel küzd, hanem azt, hogy van egy biztonságos hátországa, amit megbecsül. A Skorpiónál a bizalmat mindig ki kell érdemelni, még szülőként is! Jönnek a tesztek, amiben persze ér hibázni, hiszen így vagyunk hitelesek. Ez a gyerek pontosan ismeri a szüleit, úgy, ahogy ők magukat sem, és nagyon utálja, ha valaki nem önmagát adja, vagy nem képes felvállalni a rosszabbik énjét. Nos, ez nagy lecke az Oroszlánnak, de nagy ugrás is az önismeretben. A gyerek révén dimenziókkal feljebb találja magát, ha hagyja hatni az első ránézésre borzasztóan idegen energiákat.

Szülő-gyerek kapcsolat: kemény bolygóállások

És mi a helyzet fordított esetben, ha a szülő a Skorpió (aszcendensű) és a gyerkőc az Oroszlán? Tudd meg a Gyermekhoroszkóp blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top