Baba

A lány, aki halott barátjának gyermekét hordja a szíve alatt

Tragikus, mégis felemelő történet egy fiatal lányról, aki halott barátjától vár gyermeket.

Lizzy Phillipson még csupán 26 éves, és máris egy olyan élethelyzettel került szembe, ami egészen hihetetlen. Barátja, a 21 éves Grant Benson, akivel 6 hónapja járt együtt, tragikus módon, autóbalesetben halt meg, ezután két nappal fedezte fel a lány, hogy terhes tőle. Ráadásul mindezt úgy, hogy egy fertőzés miatt már jó ideje nőgyógyászati kezelés alatt állt, ezért nagyon kevés intim együttlétük lehetett az utóbbi időben.

A lány, aki halott barátjának gyermekét hordja a szíve alatt

A fiatal nő “csodababának” nevezi magzatát, akinek létezését egészen Grant temetéséig nem árulta el senkinek, csak a saját édesanyjának. Elmondása szerint épp az anyja volt az, aki ráérzett a terhességre: “Két nappal a baleset után, éjjel anyukám hozott egy terhességi tesztet nekem, és ragaszkodott hozzá, hogy teszteljek. Nem hittem a szememnek, hiszen a fertőzésem miatt alig voltunk együtt hónapok óta, tényleg igazi csoda, hogy megfogant a babánk.”

Grant édesanyjának csupán a temetés után két héttel mondta el a nagy hírt: egy ultrahangos fotót nyújtott át neki a babáról. Először nem is értette, mit lát, majd mikor felfogta, hogy a fia babájának fotóját, elsírta magát: “Boldog vagyok, de közben végtelenül szomorú is, mert tudom, hogy Grant nagyszerű apa lett volna.”

Lizzy azt tervezi, hogy Grant családjához közel költözik, hogy ők is együtt nevelhessék vele unokájukat, fiuk emlékére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top