Baba

Új cukiságok az Állatkertben – videó

Három vidra két és negyed percben, nehéz lesz mosolygás nélkül kibírni.
Az állatkertben alapjáraton is az az ember érzése, hogy hiába megy nyitásra és jön ki ólomsúlyú lábakkal záráskor, megint nem sikerül a terv szerint ha nem is mind, de rengeteg állatot megnézni. (Otthonról is lehet ám már nézelődni!) Időnként a megalománia az ok: a nagy és különleges állatok a nyerők, mert hát ki ne szeretne a zsiráf gigantikus, meleg barna szemébe nézni, vagy elefántot etetni, lustálkodó tigriseket, oroszlánokat bámulva arra vágyni, hogy bárcsak egyszer megsimogathatná őket… Szóval emiatt, meg persze a kicsik irányultsága miatt, sokszor kimarad olyan állat, amiről egyszer csak kiderül, hogy végtelenül helyes és szórakoztató, feljegyezzük, hogy legközelebb muszáj lesz megnézni. Hát ilyesmi a vidra: ahogy próbálnak kifelé, a vízhez ügetni, kicsit az az érzése az embernek, mintha a kutyát és a fókát keresztezték volna és középen jól meghúzkodták volna az új lényt.
Szóval érdemes megnézni a vidrakifutót, ha már ott járunk az Állatkertben (ebben a gyönyörű nyárutóban remek program lehet), ezek a brazil vidrák várhatóan megmosolyogtatják az ifjú és felnőtt látogatókat egyaránt. Persze a fókákat nehéz überelni, ha már vízben parádézó lényekről van szó… 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top