Baba

9 hónap alatt kétszer is szült

Méghozzá összesen négy gyereket.

Egy brit nő, Sarah Ward az első gyermeke, Freddie születése után mindössze 8 héttel tudta meg, hogy újra várandós, három héttel később pedig azt is, hogy nem is egy, hanem három babával.

“Elkezdtem remegni. Alig épültem fel Freddie születése után, még terhesruhákat hordtam. Azon gondolkoztam, hogy fogok ezzel megbirkózni. A szonográfus megállt és megkérdezte, szerintünk hány gyermeket várunk. A szánk tátva maradt már attól is, hogy azt hittük, simán ikreink lesznek. Amikor aztán közölte, hogy hármas ikrek, majdnem leestem az ágyról a megdöbbenéstől” – idézte fel az emlékezetes pillanatokat Sarah. Bár a hármas ikrek valamivel előbb érkeztek, de mindannyian egészségesek.

9 hónap alatt kétszer is szült

Az asszony az első gyerekkel nagyon nehezen esett teherbe, éveken át hiába próbálkoztak a férjével. Épp ezért csodaszámba megy, hogy azután 9 hónap alatt kétszer is bővült a család és az összes baba természetes úton fogant.

“Két órába telik, mire mindent előkészítek, hogy el tudjunk indulni otthonról, de nem bánom a kemény munkát. Imádom a babáimat és én vagyok a legszerencsésebb anya a világon” – fogalmazott Sarah.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top