Baba

Programtippek kicsikkel: sportnap, bábszínház, mozi családilag

Nyaralás előtt és után is jól jön néhány klassz, olcsó vagy ingyenes program a fővárosban, ehhez adunk most három tippet.
Meleg ide vagy oda, a gyerekekkel muszáj kimozdulni, mert már egy nap bezártság is súlyos kedélyállapotokhoz vezet időnként. 11 és 3 között a tűző napon iszonyú, de előtte vagy utána, illetve hűs árnyékban töltve átvészelhetjük ezt az időszakot is, legjobb, ha szundítanak egyet a kicsik. Néha nem egyszerű ez a programosdi, mert épp a meleg szempontjából kritikus időszakban kezdődnek, ám sok naptejjel, folyadékkal felkészülve talán belefér olykor-olykor, hogy kint maradjunk egy jó program miatt.
 
 
Szombat: 
 
Sportnap a Csillaghegyi Strandon, 8–19 óra között
A meleg napokon a legjobb víz közelében lenni, akár egész nap; ezen a napon többféle sportági, például jóga, dzsúdó-, akvafitnesz- és vízilabda-bemutatót láthatunk. A sportolni vágyók röplabdázni, tollasozni, pingpongozni tudnak, és bár nem sport, de nagyon fontos, hogy anyajegyszűrésen is részt lehet venni. III. kerületi lakcímkártyával ingyenes! További infót itt találtok.
 
 
Zöld Péter bábelőadás, Interaktív Meseszínpad, Margitsziget, 10.30-kor
 
Ha már ismerik a gyerekek, azért, ha nem, azért érdemes megnézni az előadást Zöld Péterről és a királylányról, aki mindenkit megtalált. Az előadás során bevonják a vállalkozó kedvű kicsiket is. Ingyenes! További infó itt. Ha szeretnétek megnézni a Magyar népmesék epizódjaként, itt látható.
 
Sportnap, bábszinház, mozi családilag

 
Vasárnap: 
 
Micimackó, Puskin mozi, 10.30-kor
Ez az előadás azoknak a gyerekeknek különösen ajánlható, akik még nem jártak moziban, vagy nem szeretik a nagyon hangos, nagyon hideg, óriási termeket az újabb rajzfilmekkel. Ez a Micimackó a 2011-es rajzfilm, itt bele is tudtok nézni. Belépő: 700 Ft/fő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top