Baba

A házimunkában segítő férfivel nem szexelünk?

Döbbenetes hír: ezúttal az amerikai tudósok kutattak a témában, és megcáfolhatatlanul bebizonyították, hogy nem jó, ha a férfiak házimunkát végeznek.

Sok férfi úgy gondolja, hogy ha egy kicsit besegít felesége háztartási teendőibe, akkor könnyebben juthat az intim együttléthez, azonban a kutatók szerint ennek épp az ellenkezője igaz.

Ha házimunkáról van szó, valójában sem a férfi, sem a nő nem jön kifejezetten szexuális izgalomba. Ugyan mégis kit indítana be egy zoknikat hajtogató férfi látványa?” – teszi fel a kérdést Julie Brines, a seattle-i Washingtoni Egyetem szociológiadocense, a tanulmány szerzője. A kutatók véleménye szerint az a férj, aki rendesen kiveszi a részét a házimunkából, a feleség szemében egy idő után sokkal inkább segítőtárssá válik, és egyre kevésbé emlékeztet ellenállhatatlanul vonzó férfira. No de kérem szépen, azért ez kezd idegesítővé válni: ha segít, az szexi, ha nem segít, akkor meg bunkó. Hol itt a megoldás? Ezt a feszültséget valahogy oldani kell!

A kutatás nagyon okos végkifejlete az, hogy azokban a házasságokban, ahol a férj kevesebbet segít, valamivel több a szex, mint ott, ahol a férj is szorgoskodik. Ezt én nagyon rossz reklámnak tartom, és nem gondolnám, hogy ezen a nyomvonalon kell továbbhaladni, vagy nagyon sürgősen ellenlépésként a sevillai horgolóklub kérhetne egy tanulmányt, mely bebizonyítaná, hogy viszont a porszívózó pasikat szívesebben részesítik orális örömökben a feleségek, vagy ilyesmi…

Mivel cáfolhatóak a kutatási eredmények? A teljes cikket az Alibanya blogon találod!

A házimunkában segítő férfivel nem szexelünk?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top