Baba

Ingyenes nyomtatható rajzfilmhősjátékok

Minden évben újabb és újabb animációs filmek kerülnek a mozikba, némelyik óriási (kassza)siker is lesz, a szülő pedig csak kapkodja a fejét, hogy mennyiféle kapcsolódó terméket lehet vásárolni, természetesen mindegyikért könyörögnek a kis rajongók.
Szalvétától a hátizsákig, pizsamától a gigantikus plüssállatig gyakorlatilag mindenféle terméket kapunk a szaküzletekben a menő figurákkal, de lehetetlenség mindet beszerezni, no meg elvi, gyakorlati és anyagi okok is közrejátszanak abban, hogy ne vegyünk meg minden ilyen izét, amire ragasztottak, nyomtak egy gyönyörű vagy éppen elfuserált képet a szereplőkről, és gyakorta borsos áron szerezhetők be.
  
Talán kissé meglepő, de szinte minden nagy rajzfilmhez találunk a neten papírból kivágható játékokat: összerakós, bábozós, hajtogatós, sokféle akad. Megspórolandó a keresgélést, most 5 kapcsolódó játékot ajánlunk, remekül lehet velük szerepjátékozni, újrajátszani, máshogy játszani a történetet, apró ajándéknak is helyes gesztus az ovistársaknak, haveroknak, netán ilyen témájú szülinapokhoz megfelelő köszönő ajándéknak is megfelelő kedvességek.
 
Jégvarázs/Frozen
Az egyik legfrissebb és igazán népszerű rajzfilm a Jégvarázs, a szereplőket kivágva és pálcára ragasztva máris indulhat a bábozós játék. Letölteni ebből a posztból lehet.
 
Frozen, Star Wars, Villám McQueen, Merida papírból, ingyen

 

 
 
Verdák: Villám McQueen
A Verdák hosszú évek óta gigakedvenc, a konkrét rajzfilmet még meg sem nézett kicsik is imádják a kedves arcú piros bajnokot. Az oldalról egy 3D-s modell rajza tölthető le, vágás, hajtogatás és ragasztás után kész is. 
 
Frozen, Star Wars, Villám McQueen, Merida papírból, ingyen
 
 
Toy Story
Régi, régi, de az animációs filmek egyik örök és legszebb, legjobb, legviccesebb darabja, amit kicsik és nagyok is imádnak, a harmadik rész végén szinte mindenki elmorzsol egy könnycseppet, ahogy Andy egyetemre megy, és az imádott játékok új helyre kerülnek. Az oldalon a 3 rész szinte összes szereplője letölthető.
 
Frozen, Star Wars, Villám McQueen, Merida papírból, ingyen
 
 
Merida, a bátor
A vörös hajú lány, aki semmitől nem fél, még a hagyományok felrúgásától sem, nagy tettekre hivatott, vagány példakép, nem igaz? 3D-s modellt készíthetünk belőle is, a posztban található linken letölthető a szabásminta.
 
 
Frozen, Star Wars, Villám McQueen, Merida papírból, ingyen
 
Star Wars
Csillagok háborúja. Hát bizony, messze nemcsak a nagyobbacska gyerekeknek, hanem több  generáció tagjainak szívét dobogtatja meg a feledhetetlen zene, bármelyik idézet és az elképesztő karakterek. Ezen az oldalon számos játékot találunk kavicsfestéstől hajtogatható figurákig.
 
Frozen, Star Wars, Villám McQueen, Merida papírból, ingyen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top