Baba

Személyre szabható ajándékok anyák napjára

Egy hétvége maradt az anyák napi vasárnap előtt, tehát épp itt az ideje készülődni, amennyiben a virágon túl is szeretnénk az anyáknak kedveskedni (és mért ne tennénk, hiszen tudjuk, hogy örömteli lesz). Most ehhez igyekszünk tippeket adni. Szóval kedves anyák, olvasás után bátran küldjétek tovább az apáknak vagy rokonoknak, barátoknak, akik összefognak a gyerekekkel, és ajándékozni szeretnének.
Termoszpohár cserélhető dekorral
 
Kevés szülő tud valami reggeli tuning nélkül remekül működni, egy(?) kávé vagy tea szinte mindenkinél lecsúszik, a kialvatlan napokról már nem is beszélve, amikor 2-3 kávé előtt nincs is élet, de legalábbis két értelmes mondat egymás után biztosan nem jön ki az ember száján. A kisgyerekes időszakot viszonylag sűrűn uralják ezek a napok: hasfájás, fogzás, betegség, éjszakai félelmek stb. miatti nemalvás akad bőven. Szóval, ha az anyuka szokott teát vagy kávét inni, akkornem lőhetünk nagyon mellé egy ilyen termoszpohárral, jól tud jönni, amikor a rohanásban minden és mindenki kész, csak a kávét nincs már idő meginni – ekkor életmenő darab. Ráadásul környezetbarát ajándék is egyben, mert ha ezt rendszeresen magával viszi az ember, akkor  nem kell többé papírpoharat kérnie. Ennél a típusnál az a szuper, hogy a papír könnyen, egyszerűen cserélhető a pohárban, a gyerekek rajza is lehet a dísze, így lesz kedves, személyes ajándék. 1990 Ft, itt megvásárolható.
3 kedves, személyre szabott ajándék anyák napjára
 
 
Not12 – egyedi cipők
 
“Nincs egy rongyom, nincs egy normális cipőm!”, “Sehol nem találok olyan cipőt, amilyet szeretnék!” – ismerős mondatok? Ó igen, bár tegyük hozzá, nem kell ehhez anyának lenni, bármelyik nő képes erre egy lehangoltabb pillanatában, az anyák talán az olykor komoly súlyváltozás miatt mozognak nehezített pályán, mert a régi ruhák nem jönnek fel, a terhescuccok pedig már nem jók, naná, hogy be kéne újítani, viszont nem biztos, hogy megéri, mert remélhetőleg hamar jön a fogyás.
 
Ugyanez igaz lehet a cipőkre is, sok anyának fél-egy számmal megnő a lába terhesség alatt, és a láb bizony nem lesz kisebb. Cipőt viszonylag nehéz ajándékba venni, mert annyira egyedi a lábforma, lehet, hogy az összes cipőből jó a 38-as, de ebből az újból meg épp nagyobb kellene, szóval csak óvatosan, de: attól még lehet ez az ajándék, hogy nem  vesszük meg, pl. kártya formájában, ígért közös vásárlással. A Not12 pedig azért izgalmas, mert a bőr- és vászoncipőkre ízlésünknek megfelelő mintát kérhetünk: virágosat, feliratosat stb., érdemes körbenézni és persze mindenképp érdeklődni. A weboldalon viszonylag sokfélét találunk, sőt, tervezőfelületet is, azaz pl. itt is szóba jöhet a gyerekrajzos cipő vagy bármi, ami az anyának kedves. Az árak nem elszállósak.
3 kedves, személyre szabott ajándék anyák napjára
 
3 kedves, személyre szabott ajándék anyák napjára
3 kedves, személyre szabott ajándék anyák napjára
 
 
Szabadidő, választható tartalommal
 
Köztudott, hogy az anyáknak egy dologból sosincs elég: ez pedig az idő, a szabadidő, pedig a szabadidő  bizonyos időszakokban kincset ér(ne). Tehát ha időt adunk, akkor biztos nem nyúlunk mellé, már csak az a kérdés, hogy milyen időt adunk: csak úgy, egy napot, néhány órát vagy adunk hozzá konkrét ajándékot is. Ez utóbbi megint kissé rizikós, mert lehet, hogy elmenne moziba, de még ő sem tudja mire, vagy megvenne egy könyvet, és olvasná. Erre szerencsére már rájöttek azok is, akik a jegyeladási oldalról vizsgálják a helyzetet, ezért a mozikban, színházakban, könyvesboltokban vagy jegyárusító helyeken egy ideje lehet megadott kereteken belül bárhogy, bármikor felhasználható jegyet venni. Ezzel nem lövünk mellé, adtunk is és az anya is választhat, remélhetőleg boldogan.
 
A lényeg az odafigyelés, hogy olyat adjunk, aminek örülni fog az, aki kapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top