Baba

Tuti gyerekprogramok a hétvégére

Budapesti családi programot találni néha nem is olyan egyszerű: a különböző korú gyerekek, az ár, az idő, a program jellege mind-mind olyan szempont, amit szeretünk előre megfontolni.

Szombat:

Színes Falunap

A 3 órás program során két bábelőadás és közte kézműves-foglalkozás segíti számunkra a messzi országokból érkezett bevándorlókat megismerni, elfogadni – afrikai és mongol meséket láthatunk majd. Ingyenes!
További részleteket itt találhatsz!

Helyszín, időpont: Marczibányi Téri Művelődési Központ, 10 óra.

Vasárnap:

Cifra Palota

Olyan családi program ez a Művészetek Palotájában, ahol a 0–12 év közti gyerekek biztosan fognak találni számukra megfelelő programot: zene, tánc, mese és kreatív foglalkozások várják a családokat, nem mellesleg ingyenesen.
További részleteket itt találhatsz!

Helyszín, időpont: Művészetek Palotája, 10 óra.

Holle-mese

A Grimm testvérek gyűjtötte mesék örök darabok, melyik gyerek ne ismerne legalább három mesét tőlük? Talán nem fognak tiltakozni, ha a jól bevált feldolgozások, előadások helyett valami újat látnak. Itt és most két bohóc saját története lesz, ebből az egyik Kamilla bohóc, akit be sem kell már mutatni, ismerjük jól gyerekkorunkból. Itt bele is tudtok nézni az előadás egy részletébe. Belépő: felnőtteknek 1200 Ft, gyerekeknek 500 Ft, 2 vagy több gyereknél 400 Ft.
Részletek itt!

Helyszín, időpont: Budapest Jazz Club, 11 óra.

Tuti gyerekprogramok a hétvégére
 
További hétvégi programokat itt találtok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top