Baba

Családi programajánló a fővárosban

Budapesti családi programot találni néha nem is olyan egyszerű: a különböző korú gyerekek, az ár, az idő, a program jellege mind-mind olyan szempont, amit szeretünk előre megfontolni.

Szombat:

Könyvdoktor – Bár sok gyerekkönyv viszonylag jól állja a strapát az első gyereknél, jaj neki, ha a második vagy a harmadik kedvence is lesz, szinte biztos, hogy valahol szétesik: szakad, kifordul a gerinc, bomlik a borító vagy zuhannak ki a lapok.  Zorka, a restaurátor várja a kicsiket, és segít megmenteni a kincseiket. 5–12 éveseknek ajánlják.

Belépő: gyerekeknek 400, felnőtteknek 600 Ft, további variációk itt.
Helyszín, időpont: Mesemúzeum, 11 óra.

Picur Viadal

17 zenekar versenyez a 2014 legjobb gyerekdala címért, jó lesz, ennyiféle gyerekzenét egy helyen még úgysem nagyon hallhattunk. A fellépők közt Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Rutkai Bori Banda, Apacuka, Zabszalma, a Mintapinty együttesek.

Belépő: gyerekeknek 990 Ft, felnőtteknek 1200 Ft, családi belépő 2990 Ft.
Helyszín, időpont: PeCsa, 10–16 óra.

Programok a szezonkezdés és a vizek jegyében

A víz világnapja, no meg a szezonkezdés 3 napos bulizást garantál az Állatkertben (ahol mostantól lehet majd pingvinekkel totyogni, kihagyhatatlan móka), ahol előadásokkal és közönségprogramokkal fogadják az érdeklődőket, és vízzel kapcsolatos témák és attrakciók várhatók.

Helyszín, időpont: Fővárosi Állat- és Növénykert, péntek–szombat–vasárnap egész nap.

További programokat itt találtok.

Családi programajánló a fővárosban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top