Baba

Ben Affleck ismét apa lesz

A hírek szerint Ben Affleck felesége, Jennifer Garner várandós a negyedik gyermekükkel.

Állítólag ismét anyai örömök elé néz Jennifer Garner – adta hírül a Dailymail. A rendkívül jól értesült bennfentesek úgy tudják, hogy a színésznő és szintén színész férje, Ben Affleck negyedik közös gyermeküket várják.

A(z) “Szerinted miről van szó?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Jennifer Garner várandós

A pletykák szerint a combot villantó színésznő az utóbbi időben – ahol csak feltűnik – gondosan ügyel arra, hogy bő, oversize ruhákat öltsön magára – vélhetően ezért (is) gondolják azt sokan, hogy terhes. Hogy a hírnek mennyi valóságalapja van, azt nem tudni, ugyanis az érintettek egyelőre nem szólaltak meg az ügyben. Mi egyébként nem lepődnénk meg, hogyha kiderülne, hogy a három csemetéjük – Violet, Seraphina és Samuel – mellé valóban vállalnak még egy gyermeket, annál is inkább mert a családbővítés gondolatáról maga Ben Affleck is beszélt korábban.

Galériánkban megnézheted a Jennifer Garnerről készült legfrissebb fotókat, majd pedig meg is szavazhatod, hogy szerinted miről van szó: terhességről, vagy szimplán arról, hogy a színésznő kicsit túlette magát?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top