Baba

Két tuti gyerekprogram a hét végére

Budapesti családi programot találni néha nem is olyan egyszerű: a különböző korú gyerekek, az ár-érték arány, az időtartam, a program jellege mind-mind olyan szempont, amit érdemes figyelembe venni.

A következő szempontok szerint szemezgettünk a kínálatból: lehetőleg több korosztály is tudja élvezni, legyen lehetőség szerint ingyenes, de legalábbis ne legyen túl drága (vagy ha már az, legyen igazán szuper), az egész család jól tudja magát érezni, még az sem baj, ha kulturális jellegű.

Két tuti gyerekprogram hétvégére

(Forrás: Füvészkert

Füvészkert, vasárnap 9–17 között:

Trópus a télben

A kétnapos rendezvényen rengeteg gyümölccsel barátkozhatunk és vásárolhatunk is (eddig mindig volt főzőbanán), se szeri, se száma a furcsa alakú, állagú ehető bigyóknak, amikről örömmel mesélnek, és kóstolni is elég sokat lehet, nem mellesleg egész jó áron kapható a sok egzotikus gyümölcs.  Kötélmászásért kókuszdiót kapnak a kicsik, kézműves-foglalkozás is várja őket, meg egyáltalán, ősszel csodaszép a Füvészkert és elég nagy a tér ahhoz, hogy sok gyerek is vígan rohangásszon. Belépő: felnőtteknek 900 Ft, diákoknak 500 Ft, családi jegy 2000 Ft (2 felnőtt, 2 gyerek).

Ceramicafe, vasárnap 15.30:

Márton-napi eszem-iszom, dínomdánom lámpás felvonulás

Lámpást ott is lehet készíteni, vinni is, lesz fánkocska és gyerekpuncs, no meg libás játékok, öttől felvonulás az utcán az elkészült lámpásokkal. Belépő: 1800 Ft, felnőtteknek ingyenes (ha nem vesznek részt a kézműveskedésben, csak kísérnek). 

Több programért klikk ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top