Baba

6+1 “találmány”, ami megkönnyítette az anyák életét

Vannak olyan tárgyak, amelyek nélkül ma már el sem tudjuk képzelni, hogyan is tudtak boldogulni a kismamák. Mosni kellett a pelenkát? Minden pillanatban hallgatózni kellett, hogy felébredt-e a gyermekünk? Összegyűjtöttünk néhány "találmányt", ami a mai édesanyák számára már teljesen természetes.

Popsitörlő kendő
Ez a fantasztikus kis kendő minden pelenkázás után tisztává és puhává varázsolja a baba bőrét. Mindig kéznél van, nagyon praktikus, és minden bőrfelületet remekül tisztít. Szinte egy mozdulattal felkészíthetjük a kicsit a tiszta pelusra.

Eldobható pelenka

6+1 „találmány”, ami megkönnyítette az anyák életét

Igazi forradalmi találmány. Nincs pelenkamosás, nincsenek kellemetlen szagok, nincs kipirosodott, pisiben ázó babapopsi, és annyira egyszerű a használata, hogy a kispapák is bátran vállalkoznak a gyerek tisztába tételére.

Légzésfigyelő
Szerencsére Magyarországon nem túl gyakori a bölcsőhalál, ám a légzésfigyelő használata a legtöbb szülő számára megnyugvást jelent. A légzés által bekövetkező mozdulatot érzékeli, és ha ez kimaradna, akkor hang-, illetve fényjelzéssel figyelmezteti a szülőket.

Bébiőr
Sokan azonosítják a légzésfigyelővel, pedig a kettő nem ugyanazt a célt szolgálja. A bébiőr nem a légzést figyeli, csak adóvevőként működik, hogy amikor nem vagyunk a szobában, akkor is tudjuk, hogy felébredt-e, sír-e a babánk.

6+1 „találmány”, ami megkönnyítette az anyák életét Orrszívó-porszívó
Legtöbb szülő először idegenkedik tőle, mert túl drasztikusnak tűnik, majd rájönnek, hogy helyes használata komoly betegségektől és szövődményektől védi meg a kicsiket. Minden felesleges váladékot eltávolít. Gyors és hatékony!

Babaülés
Minden szülő számára a legfontosabb a babája biztonsága. A kényelmes gyerekülés biztonságot nyújt a forgalomban, és az édesanyák egyedül is szállíthatják csemetéiket. Ma már a legtöbb országban kötelező a használata!

+1 Szoptatós párna
Valójában csak a kényelmünket szolgálja, de annyira kényelmes, és olyan szerethető, hogy nem hagyhattuk ki a felsorolásból. Sőt a babák is imádnak rajta aludni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top