Baba

Heti apu: A 10 legaranyosabb apa-baba videó

Ezen a héten az apukák uralták az internetes videómegosztókat. Összeszedtük a legcukibb apa-baba videókat: lesz itt porszívóval készülő lófarok, főzőiskola, veszekedés egy labdáért, és persze harc a mogyorókrémért.

1. Apu legnagyobb rajongója

A híres zenészeknél bevett szokás, hogy a show végén felviszik gyermekeiket a színpadra. Így tett már a Spice Girls, nemrégiben Jennifer Lopez, de Budapesten még Britney fiait is láthattuk a színpadon. Nos ennek a zenész apukának nem kellett „cibálnia” kislányát a színpadra. A totyogós baba ugyanis, amint meghallotta apukáját játszani, máris „szaladt” fel hozzá.

2. Porszívóval készül a gyerek frizurája

Az internet egyik legújabb felfedezettje az a találékony apuka, aki hihetetlen gyorsasággal készíti el a kislánya frizuráját, mielőtt elvinnék iskolába. A trükk nyitja a porszívó, ezzel gyűjti össze a rakoncátlan hajszálakat a szülő, majd a csőre húzott hajgumit egy villámgyors mozdulattal pödri át a lófarokra.

3. Ne hagyd otthon aput egyedül a gyerekkel

A férfiak többsége legalább egyszer szeretne egy akcióhős bőrébe bújni. Bizonyára így van ezzel ez az apuka is, aki kisbabájával élte át a Mission Impossible filmek legizgalmasabb pillanatait. Ha mi ítélhetnénk oda az Oscar-díjakat, akkor ez az alakítás tuti elvinné a „legcukibb” minifilm díját.

4. A baba és a fúrógép

Mivel kisfiának nem volt kedvére való a boltban vásárolt rezgő babafotel, egy brit apuka úgy döntött, maga készít neki másikat, mégpedig egy szimpla pihenőszékből. A férfi egy fúrógépet rögzített a szék lábához, majd egy IKEA-s szatyor fülével összekapcsolta azt a támlával. Hogy mi lett a végeredmény? Nézzétek csak a videót!

5. Úgy táncolnék veled

Ennek az apának biztos nem okoz majd gondot egy laza táncot ejteni lányával annak első bálján. Ugyanis a büszke papa a legmodernebb mozdulatokat is megtanítja most ötéves gyermekének, hogy ő legyen a parkett ördöge az oviban.

6. Hármas ikrek és a labda

Mi történik, ha az apuka egyedül marad otthon a hármas ikrekkel, de csak egy piros labda van otthon? Hát „katasztrófa” – legalábbis így jellemezte a történteket a totyogósok büszke papája, aki már számos videót feltöltött csemetéiről a világhálóra. Mi azt tanácsolnánk neki, hogy a nyugodt hétvégék érdekében fektessen be még legalább két gumilabdára, biztos, ami biztos.

7. Finomság

Ennek a hét hónapos kisfiúnak most egy mogyorókrémes üveg a legjobb barátja. Míg apukája enni szereti, addig a baba inkább csak „harapdálja” a finomság csomagolását. De mi történik, ha apuka elveszi tőle a játékát?…

8. A hármas ikrek visszatérnek

Ezek mellett a kis cuki hármas ikrek mellett egy perc nyugta sem lesz az apukának. Amikor éppen nem a labdát „üldözik”, akkor egyszerre ugrálnak mindhárman ugyanabban a kiságyban. Apuka legnagyobb örömére, mert a családi videógyűjtemény egy újabb darabbal lett gazdagabb.

9. Apu, ne nevettess!

Mi történik, ha apu egy legyet utánoz, és anyu közben kameráz? Hát David, a kisbaba, leállíthatatlan kacagásba kezd. 

 

10. Apu, a szakács

Hogy mennyire lehet finom ennek az apukának a főztje, azt nem tudjuk megmondani. Mindenesetre melyik hölgy ne akarna olyan férjet, aki vigyáz a gyermekre és vacsorát is főz, sőt még saját „internetes főzőműsora” is van?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top