Életmód

Meztelenül házasodott a pár

A vendégek választhattak, hogy ruhában vagy anélkül vesznek részt az esküvőn.
Forrás: Fairfax NZ News
Forrás: Fairfax NZ News

A legtöbb menyasszony számára az egyik leglényegesebb kérdés a megfelelő esküvői ruha kiválasztása, az új-zélandi Wendy Lowe-nak azonban erre nem volt gondja. A nő és szerelme, Nick ugyanis anyaszült meztelenül fogadtak örök hűséget egymásnak.

A pár egy wellingtoni nudistaklubban tartotta az esküvőjét. Az anyakönyvvezető és a 120 meghívott vendég nagyjából fele felöltözve, a többiek pedig szintén pucéran vettek részt a ceremónián.

A szertartás után ruhában és anélkül is készültek esküvői fotók. A vacsora idejére mindenki magára húzott valamit, ezután azonban újra lekerült a textil, és a násznép meztelenül mulatott hajnalig.

Az asszony egy helyi lapnak elárulta, hogy hat évvel ezelőtt a párja ismertette meg a nudizmussal, és bár a naturistaklubban tett első látogatásakor kissé zavarban volt, hamarosan ráérzett a dolog örömeire, és számára is ez lett a lehető legtermészetesebb életmód.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top