Baba

A férfiak vágynak nagy esküvőre

Manapság inkább a férfiak ábrándoznak nagy esküvőről, a nők praktikusabb célokra költenék a pénzt.
Férfiálom
Férfiálom

Bár azt hihetnénk, hogy elsősorban a nők azok, akik „hercegnős” felhajtásra vágynak az esküvőjük napján, egy friss felmérésből épp ennek az ellenkezője derült ki: manapság a férfiak kétszer nagyobb arányban vágynak hatalmas és ennek megfelelően drága esküvőre, mint a nők.

Az Angliában készült felmérésben több ezer felnőtt férfit és nőt kérdeztek meg arról, hogy milyen esküvőt szeretne. A válaszadó nők csupán 9 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a megtakarításait pazar álomesküvőre fordítaná, a többség inkább lakástakarékba fektetné vagy hitelt törlesztene belőle.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Ehhez képest a férfiaknak 16 százaléka költené a megtakarított pénzét nagyszabású ceremóniára.

A házasulandók 13 százaléka fontolgatja, hogy arra kéri az esküvőre hivatalos családtagokat és ismerősöket, hogy nászajándék helyett inkább pénzzel támogassák őket. A párok közel fele az így befolyt összegből fedezné az esküvőt, míg a többiek az ingatlanvásárlásra félretett pénzüket toldanák meg vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top