Baba

Babaholmik egykor és ma

A mai, trendi babaholmik mellett bájosan fapadosnak tűnnek azok a cuccok, amelyek a mi gyerekkorunkban voltak használatban. Mégis felnőttünk valahogy.

Szürkében a világot

Babaholmik egykor és ma

 

A mi gyerekkorunkban a fehér, a piros, a sárga és a kék színek uralták gyerekdivatot, később, a kilencvenes években beköszöntött a „kislányok rózsaszínben, kisfiúk kékben” korszak. Ez utóbbi mostanában van leáldozóban, a gyerekruhák és a kicsiknek készült bútorok aktuális divatszíne ugyanis a szürke, melyet a bordó, az ezüst és a menta egészítenek ki. Sőt a legújabb trendek szerint a kicsik úgy néznek ki, mint a minifelnőttek.

Trendi a pólya

Babaholmik egykor és ma

 

A pólyázás újra trendi, a habos-babos, klasszikus pólyákat azonban a praktikus, szárnyas-tépőzáras pólyák váltották fel, melyek néhány mozdulattal feladhatók a babára.

Guruló csodák

Babaholmik egykor és ma

 

Minket még kissé labilis és kevéssé komfortos babakocsikban tologattak, a mai anyukáknak és apukáknak viszont már könnyebb, a bébiknek pedig jobb dolguk van a többfunkciós, biztonsági és kényelmi funkciókkal bőségesen felszerelt babakocsikkal. Csak a szülők győzzék megfizetni a guruló csodát.

Akár a mellbimbó

Babaholmik egykor és ma

 

A cumisüvegek külleme is igencsak megváltozott, a dizájnerek kitettek magukért. Manapság azok a modellek a legfelkapottabbak, melyeknek a cumija meggyőzően imitálja a női mellbimbót. Hogy van-e értelme, nem tudjuk, a gyerek még nem nyilatkoztak.

Eldobható

Babaholmik egykor és ma

 

Az eldobható pelenka ma már nem csupán hogy magától értetődő eszköz, de trendcikk is, melynek szezonról szezonra megvan a maga divatja. Idén például a madármintás pelusok a legmenőbbek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top