Baba

Megszámozva küldte suliba az ikreit

1, 2, 3, 4 – számokat vágatott négyes ikrei hajába egy kínai nő, hogy könnyebb legyen megkülönböztetni őket a tanároknak. Ez egyébként az apjuknak sem megy.

Először képzeld el, hogy négyes ikreid vannak! Ez már önmagában is elég elképesztő. Aztán képzeld el, hogy mind a négyen teljesen egyformák, de tényleg, mint négy tojás. Valóban nem tudnád őket még te sem megkülönböztetni egymástól?

 

Számokat borotváltatott négyes ikrei fejére
4, 1, 3, 2
Forrás: China News

Az anyuka, a kínai Tan Chaoyun nagyon aggódott, hogy az iskolát most kezdő ikreit majd nem tudják megkülönböztetni a tanárok, ezért döntött a furcsa hajvágás mellett. „Még számomra is teljesen egyformák, csak a szemhéjuk vonala különbözik kicsit – vallja be az anyuka. – Az apjuk is összekeveri őket sokszor, például az egyikük rosszalkodik, de véletlenül a másikat bünteti meg.”  Ez azért tényleg úgy hangzik, mintha valami rossz vígjáték lenne az életük.  Amikor kisebbek voltak, egészen másfél éves korukig, a bokájukra tett jelekből tudta az anyuka, hogy melyik fiú kicsoda.

„A nagy számokkal a fejükön most már biztos nem lesz sem az osztálytársaknak, sem a tanároknak problémájuk azzal, hogy felismerjék a fiúkat” – teszi hozzá elégedetten a kínai anyuka. Nekünk azért ez egy kicsit hátborzongató, azért arra kíváncsiak lennénk, mit szólnak ehhez az ikrek.

Nézd meg, hogyan mennek iskolába a számozott fejű négyes ikrek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top