Baba

“Ne utáljátok a kisbabáinkat!”, avagy ikrekkel repülni

Különös megvesztegetéssel próbálkoztak a szülők egy repülőjáraton, amikor első útjukra vitték az ikerbabáikat. Minden utasnak ajándékot adtak.
Ez a csomag várta az utasokat
Ez a csomag várta az utasokat
Forrás: reddit.com

Illik-e kisbabával vagy kisgyerekkel repülőgépre szállni, örök kérdés marad. Főleg azok elszántak a kérdésben, akiknek még nincs gyerekük, és úgy képzelik, egy hisztiző bébit könnyű ráncba szedni. Nemrég egy alaszkai járaton konkrétan a pilótának durrant el az agya, és egy hisztiző 3 éves miatt visszafordította gépet és leszállította az egész családot.

Egy babával is aggasztó lehet repülőre szállni, nemhogy kettővel. A 14 hetes ikerfiúk szülei előre készültek, és kis édességcsomagokat állítottak össze, amiben csoki és cukorka volt. Benne egy kis levélkével, amiben leírták, hogy most először repülnek a 14 hetes ikerbabák, és előre elnézést kérnek, ha elvesztik a fejüket, mert megijednek vagy fáj a fülük.

A levélke, amiben a szülők saját magukat viccesen csak tejgépnek és pelenkacserélő automatának nevezik, füldugókat is ígér minden utasnak, csak keressék fel őket a 20 E és 20 F üléseken. A repülőút alatt állítólag sokkal jobban viselkedtek a babák, mint amire ezek után az utasok számítottak, az internet közönsége pedig a legjobb fej szülőknek kiáltotta ki az édességért némi megértést kérő szülőket. Vajon akkor mit tehetnek a szülők, ha a baba a repülőn születik?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top