Baba

A Junior gyerekital, mint biztonságos választás

A szeptember eleji kellemesen meleg időjárás kedvez annak, hogy a család eltöltsön pár napot vidéken, leutazzon a nagymamához, vagy egyszerűen csak kiránduljon. A kisebb-nagyobb utazások megtervezésénél azonban figyelned kell, hogy kisgyermekednél a jól bevált otthoni, napi rutint kövesd az étkezések terén is. A nyárias meleg és a környezetváltozás óvatosságot kíván tőled.

A könnyű, egészséges táplálkozás mellett figyelned kell, hogy a babád napi folyadékbevitele is megfelelő mértékű legyen. Ilyenkor a fokozott izzadás miatt a folyadék beviteli igény is megemelkedik. Amennyiben anyatejjel táplálod gyermeked, igény szerint szoptasd, és azon felül még kínáld meg vízzel is.

A Junior gyerekital, mint biztonságos választás.

 

Amennyiben már nem szopizik gyermeked, akkor is fontos szem előtt tartanod, hogy a napi fél liter tejalapú táplálékot biztosítsd neki.

Egy éves kor fölött biztonsággal választhatod a Junior gyerekitalokat a tehéntej helyett. Tartalmaznak minden olyan tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint, amelyre fejlődésben lévő kisgyermekednek szüksége van. Amennyiben prebiotikum tartalmú tejitalra esik a választásod, még fokozottabb figyelmet fordítasz gyermeked belső támogatására, ugyanis a prebiotikumok táplálékul szolgálnak a bélrendszerben lévő jótékony baktériumoknak, támogatva ezzel az immunrendszer működését.

A Junior gyerekital, mint biztonságos választás.

A vitaminok szerepe különösen nagy 1-3 éves korban, hiszen ezek kis szervezetük egyik fő építőkövei. Fontos, hogy A-, C-, és D-vitaminból megfelelő mennyiséget kapjanak. A többi tápanyag, ásványi anyag biztosítása is rád hárul: reggelire és vacsorára egy-egy pohár Junior gyerekitallal babád napi szükségletének nagy részét fedezed, így biztos lehetsz benne, hogy sokat tettél gyermeked egészségéért.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top