Baba

Rákattan élete első bubis üdítőjére a baba – videó

Teljes eksztázisba esett a gyönyörűségtől egy másfél éves kisfiú, aki először kapott szénsavas üdítőt. Nézd meg, milyen hatással volt a kis Noah-ra a szénsav!

Emlékeztek, milyen megható volt látni a siket babát, aki egy hallókészüléknek köszönhetően először hallotta az anyukája hangját? Újabb cuki videót halásztunk le a netről, ezen a kis Noah teljesen megbolondul örömében egy korty gyömbérsörtől.

Az első lépések, az első szavak  – mindenkinek százszor elmesélik a szülei, hogy is volt, amikor végre először csinált valamit. Az amerikai kisfiú, Noah szülei – a YouTube-nézők szerencséjére – éppen felvették, amikor a cuki gyerekük életében először iszik szénsavas, cukros italt, ez esetben gyömbérsört. Egy korty után hihetetlen, hogy mennyire rákattan, természetesen még inni akar, amennyit csak lehet. Viháncolva röhögcsél, pedig a gyömbérsörben nincs alkohol, és a szülők oda is írták a videó alá, nem csinálnak belőle rendszert, hogy cukros italokat adjanak a kisfiúknak.

Nézd meg, mennyire lehet örülni egy kortynak!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top