Baba

Az apa vezetés közben videózta gyereke születését

Kórházsorozatba illő történetben találta magát egy amerikai pár. Miközben a feleség az autóban szült, a férj vezetett és még videofelvételt is készített.

Az egyik texasi kisvárosban élő házaspár, Zachary és Jennifer Russell autóval indult a tőlük 45 perces autóútra lévő kórház felé, miután a kismamánál hirtelen megindult a szülés. Kislányuk, Willow azonban nem várta ki, míg beérnek a szülészetre: út közben, az anyósülésen világra jött. „Egyszer nyomtam, és már kint is volt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan megtörténik” – nyilatkozta az anya az ABC Newsnak.

A férj mindeközben nem állt félre az autóval, sőt vezetés közben még arra is maradt kapacitása, hogy videóra vegye, amint kislánya megszületik. „Igyekeztem, hogy minél jobb legyen a felvétel és közben az úton tartsam az autót” – emlékezett vissza a nem épp veszélytelen mutatványra az apa.

 

 

 

A szokatlan körülmények között zajlott szülés során szerencsére egyik családtagnak sem esett baja, a kisbaba teljesen egészséges. A pár a videofelvételt a YouTube-ra is feltöltötte, hogy bárki megnézhesse. A képsorokat látva kifejezetten meglepő, hogy mennyire nyugodtak tudtak maradni ebben az igencsak extrém helyzetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top