Baba

Ünnepek alatt fogan a legtöbb baba

Kiderült, hogy miért szeptember 16-án születik a legtöbb gyerek.

Az ünnepek alatt fogan a legtöbb babaTöbb e témában készült tanulmány is alátámasztja, hogy az ünnepi időszakban, különösképpen pedig a két ünnep közötti napokban élnek leggyakrabban szexuális életet a párok. Az ilyenkor fogant babák pedig szeptember közepén, ezen belül is eddig legnagyobb valószínűséggel szeptember 16-án jöttek világra ilyen egyszerű oka van tehát, hogy a nemzetközi statisztikák szerint erre a napra esik a legtöbb születésnap.

Az ünnepek idején a legtöbben eleve hedonistábban közelítik meg az életet, mint az év bármely más szakában, ez pedig a szexuális étvágyat is növeli. Nem csupán a fogamzások száma a legmagasabb ilyenkor, de óvszerből is ebben az időszakban fogy a legtöbb.

Egy amerikai tanulmány kitért arra is, hogy a legtöbben pénteken és szombaton, a legkevesebben pedig vasárnap élnek szexuális életet. A felnőttek, különösképp a házaspárok általában éjszaka szexelnek, a tinédzserek viszont a délután 3 és este 6 közötti órákat részesítik előnyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top