Baba

Beyoncé lett a terhes nők példaképe

A jelenleg várandós hírességek közül Beyoncéra szeretnének leginkább hasonlítani a kismamák.
Várandósan is stílusos
Várandósan is stílusos

Az egyik brit internetes áruház megbízásából készült felmérésben arról kérdezték a várandós nőket, hogy ki az a sztár kismama, akire leginkább felnéznek, és akinek szívesen lesik el a stílusát.

A legtöbb szavazatot (a voksok összesen 35 százalékát) Beyoncé kapta, a második helyet Una Healy, az ír The Saturdays lánybanda énekesnője szerezte meg, a harmadik pedig Amanda Holden brit színésznő és tévés személyiség lett. Rajtuk kívül a példaképnek tekintett celebkismamák közé bekerültek még Jennifer Gardner és Maggie Gyllenhaal színésznők, valamint Sophie Ellis Bextor brit énekesnő és Jessica Simpson is.

„Figyelembe véve, hogy Beyoncé az egyik legcsinosabb nő a világon, és rendszeresen a legjobban öltözött hírességek közé választják, egyáltalán nem meglepő, hogy a divatos anyukák között is vezeti listát. Annak ellenére, hogy ez az első terhessége, Beyoncé nem hagyott fel a tűsarkú cipők és a ragyogó estélyi ruhák viselésével, ezzel bizonyítva, hogy egy nő a terhessége idején is lehet csinos” – nyilatkozta a felmérés egyik vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top