Baba

Hogyan fogják hívni Kate és Vilmos gyermekét?

Alig húsz keresztnév közül választhatja majd ki születendő gyermekének nevét a hercegi pár. Hiába, királyi utódnak lenni sem csak öröm..

HOgy fogják hívni Vilmos és Kate gyermekét?

Vilmos herceg és Kate nem nagyon engedheti szabadjára a fantáziáját a névválasztás terén. A hagyományokhoz híven ugyanis olyan nevet kell adniuk a gyermeknek, mely kellőképpen klasszikus, valaki a múltban viselte már a brit királyi családban, és ennek megfelelően illik egy jövendőbeli királyhoz vagy királynőhöz is.

Bennfentesek szerint a hercegi pár már gondolkodott neveken: ha gyermekük fiú lesz, valószínűleg Edward, Philip vagy Michael lesz a neve, ha pedig lány, akkor Alice vagy Rose. Szóba jöhetnek továbbá a következő keresztnevek is: Anne, Sophia, Caroline, Charlotte, Victoria, Adelaide, Mary, Elizabeth, Alexandra, George, Albert és James.

Mindemellett felmerült az is, hogy ha Katalin kislánynak ad életet, akkor a gyermeket Vilmos tragikus körülmények közt elhunyt édesanyja tiszteletére Dianának keresztelhetik el.

Bár Katalin hercegnő hivatalosan még nem is várandós, egyre szaporodnak az állítólagos terhességével kapcsolatos pletykák. A brit bulvársajtó már azt is találgatja, hogy vajon milyen nevet kap majd az elsőszülött, aki – mint arról beszámoltunk – akár nőként is trónra kerülhet.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon a több poros szokást már eddig is bátran megszegő pár vajon betartja-e a szabályokat ezen a téren. Mindenesetre ha aktuálissá válik a kérdés, azonnal beszámolunk róla!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top