Baba

Újra Babaruhabörze!

A Kismama magazin 2004. május 9-én, vasárnap 8.00-15.00 óra között rendezi 24. Babaruhabörzéjét a Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában.

A 24. Kismama Babaruhabörzét ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a babaruhák, babaápolási cikkek, babafelszerelések iránt, akik babát várnak vagy kisgyereket nevelnek, vagy akik szeretnék eladni a régi ruhácskákat, holmikat, hogy beszerezhessék az újakat.


 


A rendezvény megtekinthető látogatóként, a saját, használt, kinőtt ruhák, játékok, termékek árusaként (börzézőként), vagy kiskereskedőként. (Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés!)


 


BELÉPŐJEGYEK a rendezvény napján a helyszínen válthatók a pénztáraknál!


 


Az ÁRUSÍTÓ ASZTALJEGYek, az ASZTALJEGYET KIEGÉSZÍTŐ BELÉPŐJEGYek, és a KISKERESKEDŐI JEGYEK csak elővételben és korlátozott számban kaphatók. Jegyárusítás 2004. február végétől. Telefonos rendeléseket a (06-1) 437-1503-as telefonszámon, munkanapokon 9.00 és 15.00 óra között tudunk fogadni, ill. a jegyek személyesen is megvásárolhatóak a Sanoma Centrumban, 1037 Budapest, Bokor u. 15-19. szám alatt 9.00 és 17.00 óra között.


 


A RENDEZVÉNYEN A FÖLDRŐL ÉS A NEM ASZTALJEGGYEL TÖRTÉNŐ ÁRUSÍTÁS TILOS!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top