Baba

Újra Babaruhabörze!

A 22. Kismama Babaruhabörze 2003. május 11-én, vasárnap kerül megrendezésre, az eddigi hagyományoknak megfelelõen.

A Kismama magazin 2003. május 11-én, vasárnap 8.00-15.00 óra között rendezi 22. Babaruhabörzéjét a Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában.


A Babaruhabörzét ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a babaruhák, babaápolási cikkek, babafelszerelések iránt, akik babát várnak vagy kisgyereket nevelnek, és szeretnék eladni a régi ruhácskákat, hogy beszerezhessék az újakat.


 


A rendezvény megtekinthető látogatóként, a saját használt, kinőtt ruhák, játékok, termékek árusaként (börzézőként), vagy kiskereskedőként. (Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés!)


            BELÉPŐJEGY            760 Ft/fő, mely egy személy egyszeri belépésére jogosít, azonban asztali árusításra, valamint kis- és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít.


Belépőjegyek a rendezvény napján a helyszínen válthatók a pénztáraknál.


 


            ÁRUSÍTÓ ASZTALJEGY      1400 Ft + 200 Ft postaköltség/fő, mely egy fő egyszeri belépésére jogosít, azonban kis-és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít (kiskereskedői tevékenységnek minősül, ha valaki három vagy több azonos árucikket kínál eladásra).


Bármilyen jellegű árusítás esetén az asztalfoglalási díj megváltása kötelező!


Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 1300 Ft helyett 900 Ft-ért (900 Ft +200 Ft postaköltség) juthatnak árusító asztaljegyhez. A telefonos jegyrendeléskor, ill. a személyes vásárláskor, kérjük, jelezze, ha Ön előfizető!


Egy személy összesen 3 darab asztaljegyet vásárolhat.


 


ASZTALJEGYET KIEGÉSZÍTŐ BELÉPŐJEGY      760 Ft/fő, mely egy fő egyszeri belépésére jogosít, és csak és kizárólag árusító asztaljegy felmutatásával együtt érvényes.


Egy asztaljegyhez egy asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet vásárolhat.


 


KISKERESKEDŐ JEGY       39.000 Ft + 25% Áfa, mely kiskereskedői tevékenységre jogosít, egy standhoz 2 db, egy-egy személy egyszeri belépésére jogosító jegyet adunk.


Egy cég összesen két kereskedői standot válthat.


Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet és kiskereskedői jegyet csak ELŐVÉTELBEN LEHET RENDELNI munkanapokon 9.00-15.00 óra között az alábbi telefonszámon: (06-1)437-15-03, vagy személyesen MEGVÁSÁROLNI munkanapokon 9.00-17.00 óra között Budapesten a Sanoma Centrumban: Bp., 1037 Bokor u. 15-19.


 


Bejárat: a Budapesti Vásárközpont III-as kapujánál.


 


Autóparkolási lehetőség: a börzézők autójukkal a Budapesti Vásárközpont közvetlen közelében, az Albertirsai úton és a Budapesti Vásárközpont területén belül korlátozott számban parkolhatnak napi 500 Ft ellenében. Akik a belső parkolást választják, az V. kapunál hajthatnak be a kijelölt helyekre. A területen belül mintegy 1000 személygépkocsi elhelyezésére van lehetőség. Közvetlenül a személygépkocsiból árusítani tilos!


 


Megközelítési lehetőség: Az Örs vezér teréről a BKV Expo-járatával, amely a rendezvény napján sűrített menetrend szerint közlekedik.


A helyszínen INGYENES GYERMEKMEGŐRZÉS és PELENKÁZÓ-ETETŐ HELYISÉG áll látogatóink rendelkezésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top