Aranyanyu 2013

“Nemcsak a háziorvosom, a barátom is”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, szavazz a kedvencedre! Mai Aranyanyu-jelöltünk háziorvos Lentiben.

Mai Aranyanyu-jelöltünk: Dr. Seresné Dr. Pirkhoffer Katalin

Katalin 22 éve dolgozik háziorvosként Lentiben, ahol nagy népszerűségnek örvend, azt mondják páciensei, hogy nemcsak orvosuk, hanem barátjuk is egyben. A doktornő munkája során nagyon fontosnak tartja a példamutatást, legyen szó az egészséges életmódról vagy az emberi kapcsolatokról. Jelölője egy olyan fiatal nő, akinek élete legnehezebb időszakában volt támasza: 17 évesen, édesanyja halála után egyedül maradt négy testvérével, és küzdött azért, hogy ő lehessen a gyámjuk. A doktornő mellette állt minden téren, és az évek során egy család lettek, hiszen Linda a doktornő fiához ment feleségül. Katalin nagy szeretettel fogadta a gyerekeket, mint mondja, az első perctől kezdve csodálatos ajándékként tekint rájuk.

Nézd meg Katalin bemutatkozó videóját, és szavazz rá itt, vagy más jelölttársára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top