Aranyanyu

Ki legyen az év Aranyanyuja? Ma még szavazhatsz!

Könnyekig megható történetek és sorsok – ne maradj le, még te is szavazhatsz, ki legyen az év Aranyanyuja!

Kishúgát egyedül nevelő asszisztens, a tanítványáért a végsőkig küzdő tanárnő – csak két példa a 12 jelölt közül, akik mind egytől egyig megérdemelnék a Richter Aranyanyu Díját. Olvasóink közül már több mint 80 ezren szavaztak arra, aki szerintük a leginkább méltó a 200 ezer forintos díjra.

Az idei zsűri tagjai


Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Nézd meg a bemutatkozó videókat mindhárom kategóriában, és válaszd ki, szerinted melyik orvos, tanárnő és egészségügyi szakdolgozó legyen az év Aranyanyuja. Ketyeg a visszaszámláló, ne hagyd ki az alkalmat, hogy megismerd a jelöltek önzetlen munkáját, és szavazz arra, aki előtt szerinted le a kalappal!

A szavazás pofonegyszerű: a kiválasztott jelölt fényképe alatt található „Rá szavazok” gombra, és a megerősítést kérő felugró ablakban az „Igen” gombra kattints. Egy azonosított felhasználó szavazhat minden kategóriában, de egy kategóriában, naponta csak egyszer.

A díjátadó november 30-án lesz, amiről a Nők Lapja Café is beszámol majd.
Ne tétovázz, kattints és szavazz az év Aranyanyujára!

Ki legyen az év Aranyanyuja? Ma még szavazhatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Aranyanyu

Egyedül neveli négyéves kishúgát

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, pedagógusok, nővérek és orvosok, és te döntheted el, ki kapja közülük az elismerést. Ismerd meg mai Aranyanyu-jelöltünket, és szavazz mind a három kategóriában arra, aki szerinted leginkább megérdemli a díjat!

Mai egészségügyi szakdolgozó jelöltünk: Szemes Alexandra, 23 éves, Sárvárról

Alexandra a sárvári rendelőintézet sebészeti szakrendelésén dolgozik asszisztensként. 2010-ben először a gyakorlatát töltötte itt, majd egy évvel később állást is kapott az intézményben. Néhány hónappal ezelőtt tragédia árnyékolta be Szandra és két lánytestvére életét: elvesztették édesanyjukat. Azóta Szandra neveli négyéves kishúgát, mivel nővérük már nem él velük. A Richter Aranyanyu Díjra egyik kolléganője jelölte, mert mint írta: az életvidám, derűs lányból egyik napról a másikra komoly, de továbbra is munkájára igényes felnőtt nő lett, aki testvérének anyja helyett anyja.

Nézd meg a róla szóló videót, és itt már szavazhatsz is – akár rá, akár jelölttársaira, Te döntesz!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top